Interview met mezelf

Interview met mezelf

Hallo! Fijn dat je even de tijd neemt om dit te lezen.
Omdat een band opbouwen toch ook in een webwinkel belangrijk is, kan je hieronder een interview met mezelf lezen om mij een beetje voor te stellen.

Stel jezelf even voor?

Marijn&Stephanie

Mijn naam is Stephanie Beckers, ik ben geboren in het jaar 1989, en sinds 2017 trotse moeder van mijn eerste kindje!
Ik woon, samen met mijn vriend Marijn, in Mol-Ezaart, België.

Waarom een webshop?

Al enkele jaren speel ik met het idee om een website op te richten met een assortiment babyspulletjes. Sinds de geboorte van ons dochtertje is dit gevoel alleen maar versterkt. Natuurlijk heb ik sindsdien veel bijgeleerd over de benodigdheden van een kleine spruit.

Eind 2017 had ik dan een “nu-of-nooit-momentje” en, mede dankzij motivatie van mijn vriend, ben ik gewoon gesprongen.
Mijn doel hierbij is om een goede mix te vinden tussen noodzakelijke babyspullen, leuke accessoires en enkele mooie handgemaakte artikelen.
Ook heb ik rondgekeken in eigen streek naar creatieve mensen die misschien geïnteresseerd zijn om hun zelfgemaakte spulletjes te verkopen via de website.
Zo heb ik er verschillende gevonden. Hun spulletjes zullen de komende maanden zeker ook op de website verschijnen!

Waarom Maud & Mie?

Maud is de naam van ons dochtertje. Liefkozend noem ik haar dikwijls Maudemie. Zo was de naam dus snel gekozen.

Waarom kiezen voor Maud & Mie?

 

Bij ons ben je zeker van producten van topkwaliteit, die met de grootste zorg worden verpakt en verstuurd. De meeste producten die je kan vinden in onze webshop, kan je nog op niet teveel plaatsen vinden, waardoor ze ook een uniek karakter hebben.

Als je op zoek bent naar iets specifieks of een andere variant van iets dat je op onze site kan vinden, kan je dit ook altijd laten weten via onze contactpagina.  Dan proberen wij ons uiterste best te doen om dit te vinden.

Mijn favorieten

interview met mezelf - MaudjePersoneel ben ik fan van de rugzakjes en brooddozen van BLAFRE. Ik heb er zelf namelijk ook eentje om mee te gaan werken. Super handig, je kan er, naast je boterhammen ook nog een tussendoortje voor de voor- en de namiddag in kwijt.

Daarnaast doen we ons Maud ook graag de kleding van Stay Cute aan. Deze zijn van een perfecte kwaliteit en passen als gegoten. De combinatie haarbandjebroekje in dezelfde stof is daarom ook mooi meegenomen.

Wil je voor de rest nog iets kwijt?

Ben je zelf een creatieve geest en wil je je producten graag te koop aanbieden? Neem zeker eens contact op. Ook dit kan via de contactpagina of via de chat van onze facebookpagina!

Veel plezier op de site!

met vriendelijke groeten

Stephanie Beckers (& Maudje)